Leikkihiekat

Hiekkalaatikontäyttöä

Hiekkakakut oikeista aineksista

Jokainen hiekkaleipuri ja hiekkalaatikon vauhtihirmu tietää, että parhaat hiekkakakut ja huimimmat ajoradat vaativat oikeat rakennusaineet, jotta kakku pysyy tiiviinä eikä mutka murene kovemmassakaan kilpailussa.

Hiekkaleikeistä parhaat syntyvät käytettäessä aitoa leikkihiekkaa, joka hienon rakenteensa ansiosta tiivistyy juuri oikealla tavalla. Raekooltaan leikkihiekka on 0-4 mm ja siten hienompaa kuin turvahiekka.

Tilatessanne hiekkalaatikon hiekanvaihdon meiltä vaihdamme vanhat, käytössä kuluneet ja kenties likaantuneet hiekat uusiin puhtaisiin. Tarjoamme myös uusiin hiekkalaatikoihin täytöt ja käytöstä poistettaviin tyhjennykset. Kalustomme ansiosta kykenemme vaihtamaan hiekat jopa niihin hiekkalaatikoihin, joiden läheisyyteen kuorma-autolla ei pääse.

Toimitamme leikkihiekkaa myös kätevissä suursäkeissä (850 litraa).

Muistathan, että leikkihiekka ja turvahiekka ovat kaksi eri tuotetta. Leikkihiekalta puuttuu turvahiekan joustavuus. Turvahiekka ei tiivisty yhtä hyvin leikeissä, joten on tärkeää valita oikea.

hiekanvaihto

Lasten hiekkalaatikon hiekanvaihdon, tyhjennyksen tai täytön pääset helposti tilaamaan verkkokaupastamme painamalla seuraavia linkkejä:

Tilaa hiekkalaatikon hiekanvaihto Tilaa hiekkalaatikon tyhjennys Tilaa hiekkalaatikon täyttö