Kaivinkoneet

Meiltä on saatavissa erikokoisia kaivinkoneita monenlaisiin kaivuutöihin kukkapenkin tekemisestä omakotialueen maanrakennustöihin. Kokeneiden kaivinkoneenkuljettajien ansiosta työ on nopeaa ja tehokasta.

Kaikki kaivinkoneemme ovat varustettuja ns. “tilttikauhalla”, jota pystyy kääntämään eri suuntiin. Sen ansiosta kaivinkoneella voi esimerkiksi tehdä kallistettuja pintoja ja vältellä putkia, kun kauhan kallistamiseksi ei tarvitse siirtää koko kaivinkonetta.

Isoihin kaivuutöihin upottavalla maalla sopii paremmin 14 000 kg painava New Holland-kaivinkone, joka pysyy hyvin pinnalla myös kostealla savimaalla. Se on myös oiva työkalu hieman pienempiin kaivuutöihin, joissa tarvitaan tarpeeksi ulottuvuutta esimerkiksi aidan yli nostamiseen.

Pienimpiin kaivuutöihin ja ahtaissa paikoissa kaivamiseen 5 000 kg painava Yanmar-kaivinkone kumitelalla on erinomainen työkalu. Pienen kokonsa ansiosta sillä mahtuu kaivamaan pienilläkin pihoilla ja tarkkuus on huippuluokkaa. Se sopii myös kivetyillä pihoilla toimimiseen, sillä kumitela ei vahingoita kiveystä.

Kun tarvitaan nopeaa työkonetta isoihin kaivuutöihin, 22 000 kg painava Doosan-kaivinkone hoitaa homman. Kokonsa ansiosta Doosan-kaivinkone jaksaa nostaa suurimmillakin kauhoilla raskaita kiviaineksia vaivatta ja ison kauhan ansiosta maansiirto on nopeaa. Maata poisvietäessä Doosan lastaa kuorma-autoon täyden kuorman alle 5 minuutissa kaivamisen ohessa!