Piha, puutarha ja mökki

Kasat ja kuopat maan tasalle!

Pihat ja pihatiet joutuvat koetukselle sateen piiskatessa ja veden kerääntyessä tiettyihin paikkoihin aiheuttaen kuoppia. Auton renkaat myös urauttavat pihan, kun autolla ajetaan edestakaisin. Jos uria ja kuoppia ei pian täytä tiiviisti, ne syvenevät ja vaurioittavat autoja niiden yli ajaessa. Ongelman ratkaisemiseksi kannattaa tilata meiltä kuoppien täyttö. Täytettyämme kuopat viimeistelemme pinnan täryttimellä tiiviiksi. Siten pinta kestää paremmin eikä vesi pääse muodostamaan uusia kuoppia.

Varsinkin pienemmillä pihoilla talviaikaan ongelmaksi muodostuu lumisateiden jäljiltä pihaa auratessa syntyvät lumikasat. Lumimyrskyn jäljiltä lunta saattaa olla niin paljon, ettei pihasta löydy edes tilaa kaikelle kolatulle lumelle. Pienemmille pihoille ei mahdu laskemaan vaihtolavaa lastausta varten ja kauhakuormaajat ovat liian suuria toimiakseen tehokkaasti pienessä tilassa.

Mutta koura-autolla pystymme noutamaan lumikasat pienimmiltäkin pihoilta suoraan lavalle ja toimittamaan lumet lumenkaatopaikalle. Koura-autolle tavalliset esteet eivät ole edes hidaste, sillä kouralla pystyy nostamaan lumet helposti niiden yli.

 Maata ja multaa, katetta kanssa

Puutarhassa istutukset tarvitsevat ravinteikasta, tervettä multaa parhaan kasvun varmistamiseksi. Jotta multa ei kuivuisi se kannattaa peittää kuorikatteella, ettei kosteus haihtuisi mullasta kovimmillakaan kesähelteillä auringon paahtaessa. Pihaa ja puutarhaa hoitaessa saattaa myös ajoittain tulla tarvetta pienille maa-ainesmäärille, kun alustetaan laatoitettavaa grillipaikkaa tai tehdään polku piharakennukselle. Meiltä on saatavissa maa-ainekset, mullat ja kuorikatteet toimitettuna tehokkailla erikoisautoillamme. Niitä on saatavilla myös kätevissä suursäkeissä, joihin mahtuu jopa 850 litraa maa-aineksia!

Tehokkaasti mutta tarkasti!

Toimitamme maa- ja kiviaineksia juuri oikean määrän. Koura-autolla kuljettaessa vältytään kasanpohjilta, kun tavara saadaan helposti jopa esteiden yli levitettyä tai siirrettyä sinne, missä sitä tarvitaan. Hihna-autolla maa- ja kiviainekset saa siirrettyä jopa 18 metrin päähän kuorma-auton perästä 180 asteen säteellä. Sillä saa purettua kuorman todella tarkasti eikä käsityövoimaa tarvita välttämättä lainkaan.  Siten se on erittäin kustannustehokas toimitustapa.

Vaikka lava-auto onkin toimitustapana edullisempi verrattuna koura-autoon, se on kuitenkin parhaimmillaan silloin, kun tavaran voi nopeasti kipata kasaksi ilman että sitä tarvitsee pidemmälle siirtää. Koura-autolla säästää helposti useamman tunnin vaivan, jos maa- tai kiviainesta joutuu levittämään tai siirtämään paikkaan, jonne lava-autolla ei pääse.