Kuljetus

Kuljetuksemme ovat nopeita, joustavia ja käytännöllisiä. Meiltä löytyy useita erilaisia erikoisautoja monenlaiseen kuljetustehtävään. Niiden ansiosta on mahdollista säästää paljon aikaa ja vaivaa, sillä toimittamamme kivi- ja maa-ainekset saa siirrettyä kuljetuksen yhteydessä kerralla juuri sinne missä niitä tarvitaan.

Lue lisää erikoisautoistamme:

HIHNA-AUTO

Meiltä löytyy useita hihna-autoja joilla saa maa-ainekset pitkänkin matkan päähän kuorma-autosta nopeasti ja tarkasti. Jopa 310°:een kääntyvyys  ja parhaimmillaan 20 metrin toiminta-säde tekevät hihna-autosta oivallisen mm. rakennustyömaille ja salaojien täyttöön.

Hihna-autolla pystyy kuljettamaan 20 000 kg(20 tn) kiviainesta kerralla. Hihna-auto ei sovellu muiden kuin kivi- ja maa-ainesten kuljetukseen.

Lisää hihna-autosta

KOURA-AUTO

Valttikorttimme ovat jopa 10 koura-autoa, jotka ovat valmiina toimittamaan tilaamanne kivi- ja maa-ainekset haluamaanne paikkaan. Parhaimmillaan 10 m toimintasäde yhdistettynä kouran monipuolisuuteen on nopeiden ja käytännöllisten toimitusten resepti. Koura-auto soveltuu mitä monituisimpiin työtehtäviin, kuten hiekkalaatikoiden hiekanvaihtoon ja siilojen täyttöön.

Lisää koura-autosta

LAVA- ja KASETTIAUTOT

Lava-autot (tunnetaan myös kippi-autona) ja kasettiautot (lava-auto kasettiperävaunulla) ovat nopea kuljetusmuoto, jolla voidaan kuljettaa suuriakin maa- ja kiviainesmääriä kerralla, jos ne voi kipata kasaksi eikä niitä tarvitse siirtää pidemmälle. Lava-autolla voi kuljettaa kerralla jopa 22 000 kg(22 tonnia) ja kasettiperävaunulla varustettuna suurin kuorma voi olla huikeat 48 000 kg(48 tonnia)!

Lisää kasettiautosta Lisää lava-autosta

SUURSÄKKIEN TOIMITUKSET

Suursäkkien toimittamiseksi meillä on niiden toimittamiseen erikoistunut nosturiauto, joka pystyy nostamaan suursäkit pitkienkin matkojen päähän. Siten suursäkki toimitetaan juuri sinne missä sitä tarvitaan!

Meiltä löytyy myös vaihtolava-autoja vaihtolavojen nopeaan toimittamiseen ja tyhjentämiseen.

Tilaa verkkokaupasta!