Suursäkit

Nyt meiltä kivi- ja maa-ainekset suursäkeissä pihatalkoisiin!

Meiltä saa useita eri kivi- ja maa-aineksia suursäkkeihin pakattuna! Suursäkit kuljetetaan suoraan varastoltamme Vantaan Myllykylästä, missä meillä löytyy laaja valikoima valmiina kuljetettavaksi.

Helppo, siisti ja riittoisa

Suursäkit ovat tilavuudeltaan 850-litraisia polypropeeni(PP)-säkkejä. Suursäkeissä toimitettuina  maa-ainekset eivät leviä ympäristöön, vaan pysyvät siististi pakattuna ja helposti lapioitavina. Siksi suursäkkiin pakattuina maa-aineksia pystyy säilyttämään lähes missä vain, kuten piharakennuksen kyljessä ilman huolta maalipinnan tahriintumisesta!

Sinulle räätälöity suursäkki

Suursäkeissä on saatavilla mm. kuorikatetta, multaa, leikkihiekkaa, turvahiekkaa, kivituhkaa, mursketta ja sepeliä. Näistä on myös eri vaihtoehtoja mm. värin ja raekoon suhteen, joten valinnanvaraa riittää!

Juuri sinne missä tarvitaan

Suursäkit toimitetaan nosturilla varustetulla kuorma-autolla juuri sinne, missä sitä tarvitaan! Siten suursäkki voidaan nostaa optimaaliseen paikkaan, jolloin ylimääräiseltä kottikärryjen työntämiseltä vältytään.

Jos haluamaasi maa- tai kiviainesta ei löydy suursäkkeinä suoraan verkkokaupasta tai sinulla on jotain kysyttävää suursäkkeihin liittyen, ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 0400 458 505 ja selvitämme saatavuuden!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti

Aihe

Viesti

Kirjoita kenttään kuvassa oleva koodi:

captcha