Roskalavat

Meiltä saa vaihtolavoja mm. haravointijätettä varten sekä piha-alueiden kunnostuksessa syntyvän jätteen poisvientiin ja isompien jätteiden, kuten asukkaiden rikkinäisten huonekalujen poisviemiseksi.

Jätteet lajittelemalla tai antamalla meidän lajitella ne säästetään pitkä penni jätemaksuissa, sillä lajittelemattoman sekajätteen jätemaksu voi olla jopa moninkertainen verrattuna lajiteltuun jätteeseen.

Voimme myös tuodessa lastata vaihtolavalle multaa, kuorikatetta tai vaikka kivi-aineksia suursäkeissä ja kuorma-auton nosturilla nostaa ne juuri sinne missä niitä tarvitaan. Siten kerralla saa sekä maa-ainekset talkootöihin että lavan jätteiden poisvientiin.

Toimitamme vaihtolavan haluamaanne paikkaan ja tyhjennämme sen vuokra-ajan loputtua.

Myös välityhjennykset vuokra-aikana ovat mahdollisia.

Vaihtolavat toimitamme joko ketterällä 3-akselisella vaihtolava-autolla tai isommalla, pitkälle ulottuvalla HIAB-nosturilla varustetulla 4-akselisella kuorma-autolla. HIAB-nosturin avulla vaihtolavaa toimittaessa voimme lastata kyytiin myös maa-aineksia suursäkeissä ja nostaa ne sinne, missä niitä tarvitaan samalla kun tuomme vaihtolavan.

Toimittamamme vaihtolavat ovat sinisiä, kaksiovisia teräslavoja, jotka soveltuvat erityisesti roskalavoiksi sekä talkoo- ja rakennusjätteen poiskuljetukseen. Sivukoukkujen avulla vaihtolavan päälle voi asentaa pressun, jonka ansiosta myös esimerkiksi haravointijäte pysyy lavalla kuljetuksenkin aikana.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin kello 8-16 numerossa 0400 458 505 ja sähköpostilla: tilaukset@satusepeli.fi