ASIAKASPALVELU: 0400 458 505

Suursäkki kuusenkuorikate, 1000 l

220,00  (sis alv 24%)

Suursäkki kuusenkuorikate 1000 l on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan pienempiä määriä kuorikatetta mm. pienempien istutusten kattamiseen tai kuorikatteen ajoittaiseen lisäämiseen! 

Suursäkki toimitetaan koura-autolla juuri sinne missä sitä tarvitaan.


TOIMITUSMAKSUT

Ilmainen toimitus PK-seudulle! (Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa)
Kehyskuntiin (Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Tuusula, Sipoo) toimituskulut 20 € / toimitus


TILAUSYKSIKÖT

- Kiviainesten ja mullan tilausyksikkö on 1000kg.
- Kuorikatteen tilausyksikkö on 1m3.
- Suursäkkien tilausyksikkö on kpl.

Tutustu autojen mittoihin.

Tuotetunnus (SKU): kukk-ssk Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuusenkuorikate 1000 l / 200 kg suursäkeissä on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan pienempiä määriä kuorikatetta mm. pienempien istutusten kattamiseen tai kuorikatteen ajoittaiseen lisäämiseen! 

Kuusenkuorikate on kuusenkaarnasta valmistettua puuainesta, jota käytetään suojaamaan multaa ja istutuksia kuivumiselta auringonpaahteessa ja vettymiseltä rankkasateessa. Riittävä kerros kuorikatetta hillitsee rikkaruohojen kasvua, se myös tasaa maan kosteusvaihtelua, mikä vähentää kastelutarvetta.

Kuusenkuorikate soveltuu puistokohteisiin pensaiden alle ja erilliseksi kuorikatepinnaksi. Kate soveltuu myös korkealuokkaisiin kohteisiin, joissa ei vaadita koristekateluokkaa.

Suursäkki myös suojaa kuorikatetta valumasta ympäriinsä, joten tilatessa kuorikatetta suursäkissä vältytään kasanpohjilta ja ylimääräiseltä siivoamiselta. Suursäkissä on 1000 l ja se on täytetty tiiviisti, joten suursäkki on riittoisa. Suursäkistä riittää katetta n. 20 m² alueelle. Suursäkki toimitetaan koura-autolla juuri sinne missä sitä tarvitaan.

Paino 200 kg
Tilavuus

1000 l

Laji

Kuusi


Secured By miniOrange