Hiekoitussepeli

Varaudu ajoissa!

Talvella lumen myötä saapuvat myös liukkaat kelit. Sen päästessä yllättämään ei enää kengät tai renkaat pidä ja pyörät pyörivät vain paikallaan, turvallisuuskin kärsii.

Tätä uhkaa vastaan kannattaa varautua ajoissa. Helposti se onnistuu vuokraamalla tai ostamalla meiltä hiekkasiilon tai -laatikon ja tilaamalla meiltä täytöt, jolloin hiekoitussepeliä on aina saatavilla.

Ei muuten takuulla jäädy!

Toimittamamme hiekoitussepeli telttakuivaa ja se kuljetetaan suoraan varastoltamme joko Vantaalta tai Espoosta riippuen siitä kumpi on lähempänä.  Se ei siis jäädy ja siksi meiltä tilaamalla voit välttää tukokset hiekkasiiloissa.

Annamme toimittamallemme hiekoitussepelille jäätymättömyystakuun niin kauan kuin siilossa on vain meidän toimittamaamme hiekoitussepeliä ja siilo on kosteudenpitävä! Jos siilossa on myös muiden toimittamaa hiekoitussepeliä, emme voi taata jäätymättömyyttä.

Tukevasti kestävä virta

Toimittamamme hiekkasiilot on rakennettu paksuista teräslevyistä ja rakenteensa ansiosta ne ovat tilavia eikä hiekoitussepeli juutu reunoille. Siilojen kannet estävät lunta pääsemästä sepelin joukkoon ja siten kosteus pysyy loitolla, jolloin sepeli ei jäädy vaan virtaa sulavasti aina kun luukun avaa.

Hyvin varusteltu

Hiekkasiilomme ovat varustettuja veivattavalla kannella ja tukevilla teräsjaloilla. Jalkojen rakenteen ansiosta siilo on mahdollista asentaa juuri sopivankorkuiseksi, jolloin hiekoituskalusto mahtuu hyvin ottamaan lastin ja luukku on kuitenkin riittävän matalalla ettei sepeliä valu ympäriinsä ohi hiekoittimen.

Veivattavan kattoluukun ansiosta siilon kannen voi avata nopeasti ja turvallisesti maasta käsin, eikä työntekijän tarvitse kiivetä tikapuilla sitä avaamaan, joten työturvallisuus kohtaa käytännöllisyyden.

Siilojen koot:

7 m³:
-vapaa korkeus 1600–2200 mm
-vapaa leveys 2600-2800 mm
-rakenne: 2 mm:n teräslevy / RHS 80 mm:n jalkaosat

10 m³:
-vapaa korkeus 1600–2200 mm
-vapaa leveys 2600-2800 mm
-rakenne: 2 mm:n teräslevy / RHS 90 mm:n jalkaosat

15 m³:
-vapaa korkeus 1600–2200 mm
-vapaa leveys 2800 mm
-rakenne: 3 mm:n teräslevy / RHS 90 mm:n jalkaosat
-2 vuoden rakennetakuu

Laatikko:
koko: 600 litraa
rakenne: 4 mm:n teräslevy

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin kello 8-16 numerossa 0400 458 505 ja sähköpostilla: tilaukset@satusepeli.fi