Maa-ainekset

Toimitamme maa-ainekset pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntiin kaikkina vuodenaikoina! Toimitamme viherrakentajille kivituhkat, mullat ja kuorikatteet tehokkaasti erikoisautoillamme tontille, puutarhojen, pihojen ja muiden istutettujen viheralueiden rakentamiseen. Meiltä myös kiviainekset.

Tehokkaasti mutta tarkasti!

Palvelemme maa-aineksiin ja kuljetuksiin liittyvissä asioissa luotettavasti ja ammattitaidolla. Toimitamme maa- ja kiviaineksia juuri oikean määrän. Koura-autolla kuljettaessa vältytään kasanpohjilta, kun tavara saadaan helposti jopa esteiden yli levitettyä tai siirrettyä sinne, missä sitä tarvitaan. Hihna-autolla maa- ja kiviainekset saa siirrettyä jopa 18 metrin päähän kuorma-auton perästä 180 asteen säteellä. Sillä saa purettua kuorman todella tarkasti eikä käsityövoimaa tarvita välttämättä lainkaan.  Siten se on erittäin kustannustehokas toimitustapa.

Vaikka lava-auto onkin toimitustapana edullisempi verrattuna koura-autoon, se on kuitenkin parhaimmillaan silloin, kun tavaran voi nopeasti kipata kasaksi ilman että sitä tarvitsee pidemmälle siirtää. Koura-autolla säästää helposti useamman tunnin vaivan, jos maa- tai kiviainesta joutuu levittämään tai siirtämään paikkaan, jonne lava-autolla ei pääse.

Tilaukset ja tarjouspyynnöt asiakaspalvelustamme arkisin klo 8-16 numerossa 0400 458 505 tai sähköpostilla: tilaukset@satusepeli.fi