Suursäkit

Meiltä kivi- ja maa-ainekset suursäkeissä!

Meiltä saa useita eri kivi- ja maa-aineksia suursäkkeihin pakattuna! Suursäkit kuljetetaan asiakkaalle varastoltamme Vantaan Myllykylästä, missä meillä löytyy laaja valikoima valmiina kuljetettavaksi.

Helppo, siisti ja riittoisa

Kiviainekset suursäkeissä ovat tilavuudeltaan 0,9 m3, kuorikate ja multa suursäkit 1m3 polypropeeni(PP)-säkkejä. Suursäkeissä toimitettuina  maa-ainekset eivät leviä ympäristöön, vaan pysyvät siististi pakattuna ja helposti lapioitavina. Siksi suursäkkiin pakattuina maa-aineksia pystyy säilyttämään lähes missä vain, kuten piharakennuksen kyljessä ilman huolta maalipinnan tahriintumisesta!

Sinulle räätälöity suursäkki

Suursäkeissä on saatavilla mm. kuorikatetta, multaa, leikkihiekkaa, turvahiekkaa, kivituhkaa, mursketta ja sepeliä. Näistä on myös eri vaihtoehtoja mm. värin ja raekoon suhteen, joten valinnanvaraa riittää!

Hieno Suursäkki

Juuri sinne missä tarvitaan

Suursäkit toimitetaan nosturilla varustetulla kuorma-autolla juuri sinne, missä sitä tarvitaan! Siten suursäkki voidaan nostaa optimaaliseen paikkaan, jolloin ylimääräiseltä kottikärryjen työntämiseltä vältytään.

Suursäkkeihin ei tule erillisiä toimituskuluja vaan toimitus pääkaupunkiseudulle sisältyy hintaan!

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin kello 8-16 numerossa 0400 458 505

Jos haluamaasi kivi- tai maa-ainesta ei löydy suursäkkeinä suoraan verkkokaupasta tai sinulla on jotain kysyttävää suursäkkeihin liittyen,
ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 0400 458 505 ja selvitämme saatavuuden!

Yhteydenottolomake

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti

  Aihe

  Viesti

  Kirjoita kenttään kuvassa oleva koodi:

  captcha