Tietosuojaseloste

Tämä on Satusepeli Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Seloste on laadittu 31.3.2021.

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kuvata mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi, miten Satusepeli Oy (jäljempänä “ Satusepeli”, “sepeli.fi” tai ”me”)  kerää, käsittelee ja säilyttää asiakas- ja henkilötietoja henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan aina, kun käytät siinä kuvattuja palveluitamme.

 

REKISTERIN PITÄJÄ JA YHTEYSTIEDOT

Satusepeli Oy
Y-tunnus: 0993899-4
Urpiaisentie 1 A
01450 Vantaa

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)satusepeli.fi.

 

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN

Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot

    • Yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
    • Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot
    • Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
    • Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite
    • Asiakaspalvelupyyntöösi vastaaminen
    • Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot
    • Uutiskirjeemme tilaamisen yhteydessä kerättävät tiedot
    • Markkinointiarvontojen tai asiakaskyselyiden yhteydessä kerättävät tiedot
    • Osallistuessasi järjestämäämme markkinointiarvontaan tai asiakaskyselyyn, saatamme arvonnan tai kyselyn toteutustavasta riippuen kerätä yhteystietosi (sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero) mahdollisen palkinnon toimittamista varten.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA TALLENTAMINEN

Henkilötietoja käytetään:

    • Asiakkuuden ylläpitämiseen
    • Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
    • Sepeli.fi:n toiminnan ja palveluiden kehittämiseen
    • Asiakaskokemuksen parantamiseen
    • Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin
    • Henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
    • Väärinkäytösten estämiseen
    • Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen

Käytämme personointia myös verkkomainonnassamme muissa kuin sepeli.fi -palvelussa, esimerkiksi markkinoinnissamme sosiaalisen median kanavissa. Esimerkiksi sepeli.fi uutiskirjeen tilaajana saatamme kohdentaa sinulle mainontaa myös Facebookissa – tällöin Facebook toimii tietojen käsittelijänä. Tutustu Facebookin tietokäytäntöön täällä.

 

MITEN TIETOJANI SUOJATAAN JA KÄSITELLÄÄN

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Käsittelemämme henkilötiedot on tallennettu järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.

Asiakastietoihin on pääsy vain Satusepeli Oy:n omilla työntekijöillä. Kukin henkilökunnastamme näkee asiakastietoja vain niiltä osin kuin se on työtehtävien suorittamiselle välttämätöntä.

 

KUINKA KAUAN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

 

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten.

Käytämme ulkoista chat-palveluntarjoajaa myös chat-toiminnon toteuttamiseen sepeli.fi-verkkosivustolla. Chat-palvelun kautta asiakaspalvelumme kanssa käymäsi keskustelut eivät tallennu chat-pilvipalveluun, vaan ne ohjautuvat Satusepelin verkkokaupan asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen. Viestit tallennetaan vain, jos chat-keskustelussa käsitelty asia vaatii jälkikäteen selvittelyä. Keskustelusta tallentuvat seuraavat tiedot: keskustelun sisältö, maa ja kaupunki, selain, käyttöjärjestelmä, nykyinen sivu ja selaushistoria. Asiakas voi halutessaan jättää oman nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Tietoja säilytetään Satusepelin sähköpostijärjestelmässä niin kauan kuin asiakaspalautteen käsittelyn kannalta on tarpeen.

 

MILLAISIA OIKEUKSIA MINULLA ON

Sinulla on oikeus hallita henkilötietojasi, myös niiden oikaisemista, täydentämistä tai poistamista niin halutessasi. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista ainoastaan tiettyihin tarkoituksiin siten, että tietojasi ei saa käyttää esimerkiksi markkinointitarkoituksiin.

Oikeus saada tiedot tallentamistamme sinua koskevista henkilötiedoista

Halutessasi tietää, mitä sinua koskevia tietoja olemme rekisteröineet, sinulla on oikeus pyytää näitä tietoja lähettämällä meille kirjallinen ja allekirjoitettu tarkastuspyyntö. Rekisteriote annetaan pyynnöstä, ja sen saa maksutta kerran vuodessa.

Sinulla on oikeus pyytää Satusepeli Oy:n sinua koskevista, tallennetuista henkilötiedoista rekisteriote maksutta kerran vuodessa.

Oikeus omien henkilötietojen hallintaan ja poistamiseen

Sinulla on oikeus hallita henkilötietojasi, myös niiden oikaisemista, täydentämistä tai poistamista niin halutessasi. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista ainoastaan tiettyihin tarkoituksiin siten, että tietojasi ei saa käyttää esimerkiksi markkinointitarkoituksiin.

 

TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTTAMINEN

Kehittäessämme palveluitamme ja lainsäädännön muuttuessa myös tämä tietosuojaseloste saattaa joiltain osin muuttua. Suosittelemme tutustumaan selosteeseen säännöllisin väliajoin. Löydät tietosuojaselosteen uusimman version aina verkkosivuiltamme.

 

VERKKOSIVUSTON EVÄSTEET

Evästeet ovat tiedostoja, joita käytetään käyttäjän verkkoselaimella tekemien valintojen tietojen säilyttämiseksi. Evästeet sisältävät nimettömän, numeerisen tunnisteen, jonka avulla sitä voidaan hyödyntää alla kerrottuihin tarkoituksiin.

Verkkosivuilla käytetään evästeitä kävijätilastointia ja käyttäjien tekemien valintojen tallentamista varten.

Evästeitä käytetään myös verkkosivujen käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeisiin tallennetaan esim. tieto käyttäjän tekemästä kielivalinnasta.

Käyttäjä voi halutessaan poistaa selaimen tallentamat evästeet selaimensa asetuksista. Jos evästeiden käyttö estetään, eivät kaikki verkkosivujen ominaisuudet välttämättä toimi parhaalla mahdollisella tavalla, mikä ei kuitenkaan estä palveluiden käyttöä.