Kuljetus ja toimitus

TIETOA TOIMITUKSISTA

Kun olet tehnyt tilauksen, asiakaspalvelumme on teihin yhteydessä, sopii toimitusajankohdan ja varmistaa tilauksen oikeellisuuden.

Toimitamme pääkaupunkiseudulle sekä kehyskuntiin

Alueeseemme kuuluvat seuraavat kunnat:

Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Kehyskunnat: Järvenpää, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Sipoo, Porvoo

Toimitusaika

Varaamme toimitusajaksi 1-5 arkipäivää. Isommat erät 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta tai asiakkaan haluamana päivänä. Tilausta tehdessäsi voit jättää meille toiveita toimitukseen sekä toimitusajankohtaan liittyen. Pyrimme parhaamme mukaan noudattamaan toiveitanne.

Toimitusmäärät

Suurin mahdollinen yksittäinen kuorma vaihtelee eri autotyypeissä seuraavasti:

Koura-auto: 18 tonnia (18 000 kg) tai 12 kuutiometriä
Hihna-auto: 18 tonnia (18 000 kg) tai 10 kuutiometriä
Lava-auto: 18 tonnia (18 000 kg) tai 14 kuutiometriä
Kasettiauto: 40 tonnia (40 000 kg) tai 28 kuutiometriä

Kasetti- ja koura-autoilla on mahdollista kuljettaa kahta eri maa-ainestyyppiä kerralla. Kasettiautolla voi kuljettaa 18 tonnia (18 000 kg) kumpaakin ja koura-autolla noin 5-7 tonnia (5000-7000 kg) kumpaakin.

Toimitus haluttuun paikkaan

Tuotteet toimitetaan sovitun toimitustavan mukaisesti joko lava-, kasetti-, hihna- tai koura-autolla haluamaasi paikkaan.

Jättöpaikan tulee olla toimitustavasta riippuen joko koura-auton nosturin säteellä (enintään 10 metriä), hihna-auton hihnakuljettimen ulottuvissa (noin 18 metriä) tai paikka, mihin pääsee esteettömästi kippaamaan lava-/kasettiautolla. Voit jättää meille tarkemmat ohjeet tilausta tehdessäsi kassasivulta löytyvään tekstikenttään.

Varmistamme kaikki tilaukset puhelimitse / sähköpostilla tilauksen saatuamme.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan ja -osoitteen mukaan. Toimitustapa valitaan verkkokaupan kassasivulla, jolta löytyy myös toimitustapojen hinnat.