Toimitusehdot

Kun olet tehnyt tilauksen, asiakaspalvelumme vahvistaa aina tilauksen puhelimitse tai sähköpostilla.

Toimitusehdot ovat voimassa 1.9.2014 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Satusepeli Oy (Y-tunnus 0993899-4). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.sepeli.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakaspalvelumme ottaa vielä yhteyttä tilauksen tietojen varmistamiseksi, sekä toimitusajankohdan sopimiseksi.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa tilaustiedot. Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksaminen

Tuotteet ja niiden kuljetuskustannukset laskutetaan laskulla, kun tuotteet on toimitettu asiakkaalle. Laskun lähettäjänä toimii:

Satusepeli Oy
Urpiaisentie 1A
01450 Vantaa
Y-tunnus 0993899-4

Toimitus

Toimitamme tuotteet 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta tai puhelimessa sovittuna ajankohtana. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme puhelimitse.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteiden hinnat eivät sisällä kuljetusta ellei tuotteen yhteydessä toisin mainita. Muiden tuotteiden kohdalla kuljetus valitaan erikseen siirryttäessä ostoprosessissa eteenpäin.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa tuotteiden palauttamista vaativan kuljetuksen ja siihen liittyvän työn.

Muistutukset ja vauriot

Ostajan on tarkistettava hänelle toimitetut tavarat välittömästi ja ilmoitettava havaitsemistaan virheistä ja puutteista välittömästi, mutta kuitenkin viimeistään kahdeksan päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta tai ennen kuin tuote otetaan käyttöön. Mikäli virheellinen tai puutteellinen tuote otetaan käyttöön, myyjä ei vastaa tuotteen käytön aiheuttamista lisäkustannuksista.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Satusepeli Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.