ASIAKASPALVELU: 0400 458 505

Hiekanvaihto

292,50 386,50  (sis alv 24%)

Vaihdamme hiekkalaatikon vanhat hiekat puhtaisiin nopeasti ja luotettavasti. Hinnat sisältävät vanhan hiekan tyhjennyksen ja poiskuljetuksen sekä uuden leikkihiekan 0-4 mm  ja täytön koura-autolla.

Yli 10 m² hiekkalaatikoiden hiekan vaihdosta kysy tarjous!

- Kiviainesten ja mullan tilausyksikkö on 1000kg.
- Kuorikatteen tilausyksikkö on 1m3.
- Suursäkkien tilausyksikkö on kpl.

Tutustu autojen mittoihin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Lasten hiekkalaatikoiden hiekat on suositeltavaa vaihtaa vuosittain (kannellisissa parin vuoden välein) hiekan puhtauden ja käyttöturvallisuuden varmistamiseksi. Meiltä on saatavilla hiekanvaihto kaikenkokoisiin ja -muotoisiin hiekkalaatikoihin, jopa kaikkein ahtaimmissakin paikoissa sijaitseviin. Hiekkalaatikoista otetaan hiekkaa pois turvallisuusohjeiden mukaisesti 30cm verran ja lisätään tilalle saman verran, varmistaen riittävä hiekkamäärä.

Vaihdon suoritamme nopeasti ja tarkasti kouralla, jos koura-autolla pääsee 9 metrin päähän hiekkalaatikosta. Jos hiekkalaatikko sijaitsee ahtaammassa paikassa, hiekanvaihto suoritetaan pienpyöräkuormaajalla tai kottikärryillä. Lapioimme hiekkalaatikon reunarakenteiden alla piilevät hiekat kouran ulottuviin, jolloin lopputulos on ensiluokkainen.

Hinnat sisältävät hiekkalaatikon tyhjennyksen, uuden hiekan ja täytön koura-autolla.

Huom! Hinnat ovat viitteellisiä laatikkojen eri täyttöasteista johtuen. Laskutamme todellisen toimitetun hiekkamäärän ja hiekkalaatikon koon mukaan. Jos koura-autolla ei pääse enintään 9 metrin päähän laatikosta, joudumme vaihtamaan hiekat pienpyöräkuormaajalla tai kottikärryillä, mikä nostaa hintaa jonkin verran. Tilauksen saatuamme otamme yhteyttä lisätietoja varten.

Koko

1-5m², 6-10m²


Secured By miniOrange