ASIAKASPALVELU: 0400 458 505

Hiekanvaihto

199,00 499,90  (sis alv 24%)

Vaihdamme vanhat hiekat puhtaisiin nopeasti ja luotettavasti.

Kiviainesten ja mullan tilausyksikkö on 1000kg.
Kuorikatteen tilausyksikkö on 1m3.
Tutustu autojen mittoihin.

Poista

Lasten hiekkalaatikoiden hiekat on suositeltavaa vaihtaa vuosittain(kannellisissa parin vuoden välein) hiekan puhtauden ja käyttöturvallisuuden varmistamiseksi. Meiltä on saatavilla hiekanvaihto kaikenkokoisiin ja -muotoisiin hiekkalaatikoihin, jopa kaikkein ahtaimmissakin paikoissa sijaitseviin. Hiekkalaatikoista otetaan hiekkaa pois turvallisuusohjeiden mukaisesti 20 cm verran ja lisätään tilalle saman verran, varmistaen riittävä hiekkamäärä.

Vaihdon suoritamme nopeasti ja tarkasti kouralla, jos koura-autolla pääsee 9 metrin päähän hiekkalaatikosta. Jos hiekkalaatikko sijaitsee ahtaammassa paikassa, hiekanvaihto suoritetaan pienpyöräkuormaajalla tai kottikärryillä. Lapioimme hiekkalaatikon reunarakenteiden alla piilevät hiekat kouran ulottuviin, jolloin lopputulos on ensiluokkainen.

Hinnat sisältävät hiekkojen kuljetuksen, hiekkalaatikon tyhjennyksen koura-autolla ja täytön koura– tai hihna-autolla.

Huom! Hinnat ovat viitteellisiä laatikkojen eri täyttöasteista johtuen. Laskutamme todellisen toimitetun hiekkamäärän ja hiekkalaatikon koon mukaan. Jos koura-autolla ei pääse enintään 9 metrin päähän laatikosta, joudumme vaihtamaan hiekat pienpyöräkuormaajalla tai kottikärryillä, mikä nostaa hintaa jonkin verran. Tilauksen saatuamme otamme yhteyttä lisätietoja varten.

Koko

1m², 2m², 3-4m², 5-8m², 9-12m², 13-16m², 17-20m², 21-25m², 26-30m², Suurempi kuin 30m²