Kuljetukset ja noudot

Meiltä on saatavissa niin kerätyn maa-aineksen, lumikasojen kuin puunrunkojen ja kantojenkin noudot. Koura-autolla saa nostettua helposti myös aitojen yli, joten koura on ylivertainen työkalu tavaran poiskuljettamiseen.

Erilaisten maanmuokkaus- ja pihatöiden yhteydessä tontille tai pihaan saattaa kerääntyä kasa ylimääräistä maa-ainesta, jota ei saa levitettyä mihinkään ja maata on liikaa tavallisella peräkärrylläkään poiskuljetettavaksi.

Koura-autolla maa-aineksen poisvienti onnistuu mainiosti. Koura-automme voi nostaa kasan kyytiinsä aitojen tai muiden esteiden yli jopa 9,5 metrin päästä ja kuljettaa sen pois nopeasti ja helposti.

Satusepeli Oy on hyväksytty Uudenmaan ELY-keskuksen jätehuoltorekisteriin.

Piharakennusten tieltä joutuu myös usein kaatamaan puita, mutta kaadetuille puunrungoille ja kannoille ei ole paikkaa missä säilöä. Silloin tukkikouralla varustettu koura-auto voi noutaa risut ja kannot nopeasti ja kätevästi.

Talven lumisateiden saavuttua lumikasat aiheuttavat ongelmia pienille pihoille eikä niitä saa vietyä poiskaan helpolla. Koura-autolla lumen noutokin käy kuin tanssi!

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin kello 8-16 numerossa 0400 458 505