ASIAKASPALVELU: 0400 458 505

Suursäkki männynkuorikate, 1000 l

220,00  (sis alv 24%)

nnynkuorikate suursäkeissä (1000 l) on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan pienempiä määriä kuorikatetta mm. pienempien istutusten kattamiseen tai kuorikatteen ajoittaiseen lisäämiseen! 

Männynkuorikate on männyn kaarnasta valmistettua puuainesta, jota käytetään suojaamaan multaa ja istutuksia kuivumiselta auringonpaahteessa ja vettymiseltä rankkasateessa. Riittävä kerros kuorikatetta estää myös rikkaruohoja valtaamasta kukkapenkkiä, se myös tasaa maan kosteusvaihtelua, vilkastuttaa maan pieneliötoimintaa ja mahdollistaa kasvien juurtumisen koko kasvualustakerrokseen. Se sopii myös erinomaisesti myös komposteihin seosaineeksi.

Suursäkki toimitetaan koura-autolla juuri sinne missä sitä tarvitaan.


TOIMITUSMAKSUT

Ilmainen toimitus PK-seudulle! (Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa)
Kehyskuntiin (Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Tuusula, Sipoo) toimituskulut 20 € / toimitus


TILAUSYKSIKÖT

- Kiviainesten ja mullan tilausyksikkö on 1000kg.
- Kuorikatteen tilausyksikkö on 1m3.
- Suursäkkien tilausyksikkö on kpl.

Tutustu autojen mittoihin.

Tuotetunnus (SKU): makk-ssk Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Männynkuorikate suursäkeissä 1000 l / 200 kg on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan pienempiä määriä kuorikatetta mm. pienempien istutusten kattamiseen tai kuorikatteen ajoittaiseen lisäämiseen! Sopii myös erinomaisesti komposteihin seosaineeksi.

Suursäkki myös suojaa kuorikatetta valumasta ympäriinsä, joten tilatessa kuorikatetta suursäkissä vältytään kasanpohjilta ja ylimääräiseltä siivoamiselta. Suursäkissä on 1000 l ja se on täytetty tiiviisti, joten suursäkki on riittoisa. Suursäkistä riittää katetta n. 20 m² alueelle. Suursäkki toimitetaan koura-autolla juuri sinne missä sitä tarvitaan.

Paino 200 kg
Tilavuus

1000 l

Laji

Mänty


Secured By miniOrange