ASIAKASPALVELU: 0400 458 505

Turvahiekka 1-5 mm

45,90  (sis alv 24%)

Turvahiekka on pyöreänmuotoista tiivistymätöntä soraa, jota käytetään lasten leikkikenttien alustana pehmentämään iskua pudotessa, vähentäen loukkaantumisriskiä ja siten tekee leikkikentästä turvallisemman. Voidaan käyttää myös hiekoitukseen.

Toimitustavat ja -hinnat löydät kassa-sivulta syötettyäsi postitoimipaikan.

- Kiviainesten ja mullan tilausyksikkö on 1000kg.
- Kuorikatteen tilausyksikkö on 1m3.
- Suursäkkien tilausyksikkö on kpl.

Tutustu autojen mittoihin.

tuotetunnus (SKU) th-1 Osasto:

Turvahiekka 1-5 mm on pyöreänmuotoista tiivistymätöntä soraa, jota käytetään lasten leikkikenttien alustana keinujen ja kiipeilytelineiden alla pehmentämään iskua pudotessa, vähentäen loukkaantumisriskiä ja siten tekee leikkikentästä turvallisemman. pehmentämään iskua pudotessa, vähentäen loukkaantumisriskiä ja siten tekee leikkikentästä turvallisemman. Voidaan käyttää myös hiekoitukseen.

Turvahiekkaa käytetään lasten leikkikenttien alustana eurooppalaisen standardin SFS-EN 1177: Leikkikenttien iskua vaimentavat alustat, turvallisuusvaatimukset ja testausmenetelmät mukaisesti. Oikea hiekkapatjan paksuus määritetään testaamalla kriittinen putoamiskorkeus (suurin korkeus, josta pudotessa hiekka antaa vielä standardin mukaisen hyväksyttävän iskunvaimennustason) ja laittamalla hiekkaa edellytyksen mukaisesti noin 200 mm enemmän kuin mikä on testattu riittäväksi kriittisen putoamiskorkeuden osalta. Useimmiten tämä tarkoittaa 400-500 mm paksuista hiekkapatjaa, korkeiden leikkivälineiden alle paksumpaa ja matalien alle ohuempaa.

Turvahiekan tiheys on noin 1 500 kg/m³.

Huomaathan, että turvahiekka ja leikkihiekka ovat 2 eri tuotetta. Turvahiekka ei tiivisty, joten se ei sovi lasten hiekkaleikkeihin, sillä turvahiekasta tehdyt kakut lässähtävät liian helposti. 

Raekoko

1-5 mm

Seulontatapa

Märkäseulottu

Tiheys

Noin 1 500 kg/m³

Toimitusyksikkö

tn (1 000 kg)

Mahdolliset toimitustavat

koura-auto, hihna-auto, lava-auto ja kasettiauto


Secured By miniOrange