ASIAKASPALVELU: 0400 458 505

Turvahiekka 1-5/2-8 mm

39,70  (sis alv 24%)

Turvahiekka on pyöreänmuotoista tiivistymätöntä soraa, jota käytetään lasten leikkikenttien alustana. Saatavilla myös suursäkeissä.
Toimitustavat ja -hinnat löydät kassa-sivulta syötettyäsi postitoimipaikan.

Kiviainesten ja mullan tilausyksikkö on 1000kg.
Kuorikatteen tilausyksikkö on 1m3.
Tutustu autojen mittoihin.

Turvahiekka on pyöreänmuotoista tiivistymätöntä soraa. Se pehmentää iskua pudotessa, siten vähentäen loukkantumisriskiä.

Turvahiekkaa käytetään lasten leikkikenttien alustana eurooppalaisen standardin SFS-EN 1177: Leikkikenttien iskua vaimentavat alustat, turvallisuusvaatimukset ja testausmenetelmät mukaisesti. Oikea hiekkapatjan paksuus määritetään testaamalla kriittinen putoamiskorkeus(suurin korkeus, josta pudotessa hiekka antaa vielä standardin mukaisen hyväksyttävän iskunvaimennustason) ja laittamalla hiekkaa edellytyksen mukaisesti noin 200 mm enemmän kuin mikä on testattu riittäväksi kriittisen putoamiskorkeuden osalta. Useimmiten tämä tarkoittaa 400-500mm paksuista hiekkapatjaa, korkeiden leikkivälineiden alle paksumpaa ja matalien alle ohuempaa.

Huomaathan, että turvahiekka ja leikkihiekka ovat 2 eri tuotetta. Turvahiekka ei tiivisty, joten se ei sovi lasten hiekkaleikkeihin, sillä turvahiekasta tehdyt kakut lässähtävät liian helposti.

Toimittamamme turvahiekka on raekooltaan joko 1-5 mm tai 2-8 mm paksua kiviainesta.. Se antaa periksi, siten pehmentäen pudotusta ja siten tekee leikkikentästä turvallisemman. Turvahiekan tiheys on noin 1 500 kg/m³.

Turvahiekka on saatavilla myös suursäkeissä (850 litraa) !

Raekoko

1-5 tai 2-8 mm

Seulontatapa

Märkäseulottu

Tiheys

Noin 1 500 kg/m³

Toimitusyksikkö

tn(1 000 kg)

Mahdolliset toimitustavat

Koura-auto, Hihna-auto, Lava-auto ja Kasettiauto