ASIAKASPALVELU: 0400 458 505

Leikkihiekka 0-4 mm suursäkki 1400 kg

170,00  (sis alv 24%)

Leikkihiekka 0-4 mm suursäkissä (1400 kg / 0,9 m³ ) on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan pienempiä määriä leikkihiekkaa mm. pienten hiekkalaatikoiden täyttämiseen, nurmikon paikkaamiseen tai laattojen asentamiseen ja saumaamiseen!


Kesäkuun superkampanja suursäkeistä!

Mitä enemmän ostat, sitä enemmän saat alennusta.
Kampanja koskee kaikkia suursäkkejä eli sinun ei tarvitse ostaa vain yhtä laatua saadaksesi alennuksen käyttöösi!

2 suursäkin ostoksesta saat 30€ alennuksen, 3 suursäkin ostoksesta saat jo 60€ alennuksen ja jos ostat 8 suursäkkiä, lopullinen alennuksesi on jopa 210€!

Kampanja on voimassa 7.6.-4.7.2021.


- Kiviainesten ja mullan tilausyksikkö on 1000kg.
- Kuorikatteen tilausyksikkö on 1m3.
- Suursäkkien tilausyksikkö on kpl.

Tutustu autojen mittoihin.

tuotetunnus (SKU) lh-ssk Osastot: ,

Leikkihiekka suursäkissä (1400 kg / 0,9 m³ )on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan pienempiä määriä leikkihiekkaa mm. pienten hiekkalaatikoiden täyttämiseen tai nurmikon paikkaamiseen! Leikkihiekka on seulottua, puhdasta luonnonhiekkaa raekooltaan 0-4 mm. Sen pääasiallinen käyttökohde ovat lasten hiekkalaatikot, mutta sitä käytetään myös nurmikoiden pohjana. Soveltuu myös laattojen asentamiseen ja saumaamiseen. Laattojen sauman tulee olla 5 mm tai enemmän.

Suursäkki myös suojaa hiekkaa valumasta ympäriinsä, joten tilatessa leikkihiekkaa suursäkissä vältytään kasanpohjilta ja ylimääräiseltä siivoamiselta. Suursäkin tilavuus on 1,4 tn / 0,9 m³ ja se on täytetty tiiviisti, joten suursäkki on riittoisa.

Suursäkki toimitetaan koura-autolla juuri sinne missä sitä tarvitaan.

Huomaa, että leikkihiekka ei sovi keinujen ja kiipeilytelineiden alle leikkihiekan tiivistymisestä johtuen. Niiden alle tarvitaan turvahiekkaa, jota on myös saatavilla suursäkeissä.

Hiekkalaatikon hiekka tulisi vaihtaa kerran vuodessa.

Raekoko

0-4 mm

Seulontatapa

Kuivaseulottu

Tiheys

Noin 1 600 kg/m³

Tilavuus

0,9 m³

Paino

1440 kg


Secured By miniOrange